Autotrans grupa jedan je od najvećih prijevozničkih sustava u Hrvatskoj, u vlasništvu međunarodne korporacije Arriva Deutsche Bahn. U sastavu grupe nalaze se tvrtke Autotrans, Autoprometno poduzeće PožegaAutotrans Lika, Autopromet Slunj i Velebit turist Gospić, a razgranata mreža podružnica proteže se duž Istre, Primorja, Gorskog kotara, jadranskih otoka, Slavonije, Like i Dalmacije.

Autotrans grupa je jedini prijevoznički sustav iz Hrvatske uključen u međunarodnu asocijaciju prijevoznika Eurolines, koja godišnje preveze 10 milijuna putnika u 32 zemlje, u više od 700 destinacija.

Osnovna djelatnost Autotrans grupe je osigurati javni prijevoz putnika u cestovnom prometu kroz svoju razgranatu mrežu od preko 500 linija u domaćem i inozemnom prometu. U tom kontekstu, domaći promet podrazumijeva  svakodnevno održavanje županijskog i međužupanijskog prijevoza za potrebe osnovno – i srednjoškolaca, studenata, radnika, poslodavaca i umirovljenika, a rasprostranjenost voznog parka diljem Hrvatske omogućava Autotransu organizaciju  transfera između gradova i njihovih zračnih luka. Djelatnost Autotransa u inozemnom prometu očituje se svakodnevnim povezivanjem većih hrvatskih centara sa gradovima u zapadnoj i istočnoj Europi.

Turističke agencije sustava, a- travel i App Požega organiziraju jednodnevne izlete i višednevna putovanja po Hrvatskoj i inozemstvu, skijanja i ljetovanja za domaće putnike. Isto tako stoje na raspolaganju stranim agencijama i tour- operatorima sa ponudom smještaja u hotelima, hostelima, apartmanima i vilama, autobusnim prijevozom na transferima, izletima i turama, uslugom stručnog vođenja i nizom drugih kao hrvatski destinacijski incoming- partner.

Servisna djelatnost u okviru Autotrans grupe razvila se zbog veličine voznog parka i prvenstveno radi održavanja vlastitih vozila sustava, no međutim po potrebi  pruža isto tako kvalitetne usluge servisa i brojnim domaćim i stranim autobusnim prijevoznicima. Servisni centri Grupe nalaze se u Rijeci, Poreču, Labinu, Korčuli, Otočcu, Požegi i Slavonskom Brodu, a servisne radionice u Novom Vinodolskom, Krku, Cresu, Gospiću i Braču.

Autotrans Grupa je tijekom sedamdesetogodišnjeg djelovanja na tržištu izrasla u poslovni sustav koji zapošljava više od 1000 radnika, a čiji autobusi godišnje prevezu gotovo 12 milijuna putnika i ostvare 35 milijuna kilometara na domaćim i stranim prometnicama.

Naše vrijednosti

Politika kvalitete