Zahvaljujući Vama, našim vjernim putnicima, do danas smo autobusima Autotransa prevezli preko 376,5 milijuna putnika i prešli više od milijardu kilometara na domaćim i međunarodnim linijama, u školskom prijevozu, transferu putnika prema zračnim lukama te organiziranim izletima, turama i putovanjima.

U 70 godina smo se od male riječke tvrtke sa tek 15 rabljenih vozila, 15 vozača i 11 konduktera razvili u jednog od najvećih prijevozničkih sustava na području Republike Hrvatske - Autotrans Grupu koja danas broji više od 1000 djelatnika, 450 autobusa, 20 kolodvora i čak 80 prodajnih mjesta. Matičnoj tvrtki grupe, Autotransu, tijekom godina su se pridružili i Autoprometno poduzeće Požega, Autoprijevoz Otočac, Autopromet d.d. Slunj i Velebit turist Gospić, a zahvaljujući svojoj članici Pan Alpen Adria Mannheim naša grupa je prisutna i na inozemnom tržištu, te je članica međunarodne asocijacije prijevoznika Eurolines koja godišnje preveze 10 milijuna putnika u više od 700 destinacija u 32 zemlje.

Sve ove godine pod sloganom “Brzo, udobno i sigurno” kontinuirano smo ulagali trud i sredstva u obnavljanje voznog parka i povećanje prijevoznih kapaciteta, s ciljem pružanja našim putnicima najkvalitetnije razine usluge i uz poštivanje svih kriterija sigurnosti putovanja. Danas Autotrans grupa raspolaže sa 480 modernih autobusa visoke klase, opremljenih besplatnom Wi-Fi uslugom, udobnim sjedalima i utičnicama za punjenje elektroničkih uređaja u brojnim vozilima.

Zadovoljstvo putnika i njihovo povjerenje u fokusu je našeg djelovanja stoga se komunikaciji s putnicima pridaje velika pažnja. Kroz direktnu komunikaciju s postojećim i potencijalnim putnicima na samim kolodvorima i prodajnim mjestima, telefonsku i e-mail komunikaciju putem info centra te aktivnost na društvenim mrežama, Facebook-u i Twitter-u, bolje se upoznajemo sa našim putnicima i njihovim potrebama, gradimo kvalitetniji odnos i unapređujemo svoju uslugu u skladu s njihovim očekivanjima.

U skladu s potrebama naših putnika i sukladno svjetskim trendovima, a s ciljem brže i jednostavnije kupnje karata razvili smo online prodaju karata na www.autotrans.hr dostupnu na 4 jezika i prilagođenu svakom tipu uređaja te uveli e-karte na pametnim telefonima i tabletima putnika. Nastaviti ćemo s razvojem digitalnih tehnologija poput projekta mobilne aplikacije za iOS i Android uređaje, kao i s brojnim aktivnostima u cilju poboljšanja korisničkog iskustva naših putnika.

Još jednom se želimo zahvaliti svim našim putnicima, a i onima koji će to tek postati, na iskazanom povjerenju i prepoznavanju vrijednosti koje predstavlja Autotrans grupa, kao i na najljepšem rođendanskom poklonu koji smo dobili od svojih putnika netom uoči velikog jubileja - Best Buy Award nagradi za broj 1 međunarodnog autobusnog prijevoznika kada je riječ o omjeru cijene i kvalitete. Kao i dosada, nastaviti ćemo, s istim entuzijazmom, razvijati i poboljšavati svoje usluge s ciljem zadovoljavanja potreba i želja naših putnika.

Pratite nas i dalje na www.autotrans.hr i društvenim mrežama Autotrans Croatia jer za vas pripremamo brojne novitete, unapređenje usluge, nove pogodnosti, nagradne igre i druga iznenađenja.

Vaša Autotrans grupa