Kombiniraj prijevoz autobusom sa vožnjom biciklom i obiđi cijeli otok Brač. Autotrans ti nudi besplatan prijevoz bicikli po cijelom otoku Braču!

Izvor: HTZ, Autor: Vedran Metelko
Izvor: HTZ, Autor: Luka Tambaca

1.026 KM UREĐENIH BICIKLISTIČKIH STAZA

Brač je jedan od najljepših jadranskih otoka. Najpoznatiji je po pješčanoj plaži Zlatni rat u Bolu, Vidovoj gori, pustinji Blaca, bračkom kamenu i gurmanima najdražem siru, janjetini i ribi, a od nedavno se brački Sutivan ponosi i titulom bike friendly destinacije. Brač je ujedno i otok sa najviše uređenih biciklističkih staza i to njih 25, u ukupnoj dužini od čak 1026 km. Najduža staza sv. Juraj, koja povezuje sva mjesta na Braču, a kreće iz Supetra duga je 180.13 km.

Česte svakodnevne autobusne linije povezuju sva mjesta po otoku kao što su Bol, Supetar, Sutivan, Milna, Pučišća, Postira i Sumartin, a također se za Brač održavaju i polasci iz Splita, Zadra i Zagreba.

BESPLATAN PRIJEVOZ BICIKLI

Naši autobusi, osim besplatnog interneta, opremljeni su i nosačima za bicikle, a prijevoz bickli na nosačima je u potpunosti besplatan! Možeš bezbrižno putovati biciklom, povremeno odmoriti u autobusu na putu do željene destinacije, bez da tvoj novačnik pati.

U nastavku pretraži naše najpopularnije relacije ili jednostavno koristi pretraživač na vrhu stranice za izbor tvog putovanja te kupi kartu online i dodatno uštedi 5% na iskazanu cijenu karte.

Zašto putovati s nama?

besplatna wi-fi usluga

prijevoz udobnim, moderno opremljenim, klimatiziranim autobusom

besplatan prijevoz bicikli

najpovoljnije cijene

svakodnevni polasci

Kupi kartu online i uštedi dodatnih 5%

Uštedi vrijeme i novac: Izbjegni gužve na šalterima i već sada osiguraj svoje mjesto u autobusu. Kupnjom karte online štediš i novac jer ostvaruješ dodatnih 5% popusta pri svakoj online kupnji!