Popularne dalmatinske destinacije odlično su povezane čestim svakodnevnim polascima, a svakodnevne autobusne linije povezuju Dalmaciju i s unutrašnjosti i inozemstvom

Zapanjujuća priroda, bogatstvo kulturnim znamenitostima i povijesnom baštinom, očuvana tradicija, kristalno čisto more, prekrasni gradovi i otoci, mnoštvo zabavnih sadržaja i vrhunski gastronomski specijaliteti samo su neke od osobina kojima se odlikuje Dalmacija - biser hrvatskog turizma. Posjeti spomenike pod UNESCO-vom zaštitom: Dioklecijanovu palaču u Splitu, povijesnu jezgru grada Trogira, katedralu Sv. Jakova u Šibeniku ili najpoznatije turističko odredište na Jadranu - grad Dubrovnik. Prošetaj zadarskim poluotokom sve do morskih orgulja i Pozdrava suncu ili prekrasnom Makarskom rivijerom, na otoku Korčuli u istoimenom gradu posjeti kuću Marka Pola, a na Braču se okupaj na najpoznatijoj jadranskoj plaži Zlatni rat u Bolu.

Česte svakodnevne autobusne linije povezuju dalmatinske gradove Zadar, Biograd na moru, Vodice, Šibenik, Trogir, Split, Makarsku, Ploče, Metković i Dubrovnik i najmanja i najudaljenija mjesta poput onih na otocima Korčuli i Braču. Dalmatinske destinacije svakodnevno su odlično povezane i sa ostalim hrvatskim gradovima, a za brojne gradove održavaju se i polasci iz inozemnnih destinacija u Italiji, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Njemačkoj i Švicarskoj.

Priušti si odmor kakav zaslužuješ, kupi kartu već danas, ugrabi First minute karte, ostvari dodatni online popust od 5% i odmori u hladovini stoljetnih borova na najljepšim plažama Jadrana.

Zašto putovati s nama?

besplatna wi-fi usluga

prijevoz udobnim, moderno opremljenim, klimatiziranim autobusom

utičnice za punjenje elektroničkih uređaja (ovisno o raspoloživosti)

veći prostor između sjedala

najpovoljnije cijene

svakodnevni polasci

Popularne relacije

Uštedi vrijeme i novac: Izbjegni gužve na šalterima i već sada osiguraj svoje mjesto u autobusu. Kupnjom karte online štediš i novac jer ostvaruješ dodatnih 5% popusta pri svakoj online kupnji!