Grad koji je čitav pod zaštitom UNESCO-a, Split – drugi je najveći grad u Hrvatskoj i najveći grad u Dalmaciji. Zbog čak 2700 sunčanih sati godišnje, može se pohvaliti epitetom jednog od najsunčanijih gradova u Europi! Možda je upravo to razlog zašto Splićani toliko vole ispijati kavicu na poznatoj splitskoj rivi. Doći u Split, a ne isprobati taj poseban ritual višesatnog ispijanja kave, jednostavno bi bilo pogrešno.

Autobusni kolodvor Split je redovitim autobusnim linijama povezan sa mnogim hrvatskim gradovima kao što su Zagreb, Osijek, Rijeka, Pula, Umag, Rovinj, Zadar, Šibenik, Trogir, Makarska, Dubrovnik, Korčula i Vela Luka; ali i stranima poput Beograda i Frankfurta. Preko sezone održavaju se veze za Pag, Novalju, Supetar i Bol na Braču.

Autobusni kolodvor Split Vam nudi sljedeće usluge: kupovina karata, mjenjačnica i kiosk.

Našom a-iskaznicom ostvarujete 5% popusta na kupovinu autobusnih karata. Ukoliko karte kupite online ostvarujete dodatnih 5% popusta.

 

Glavni autobusni kolodvor u Splitu nalazi se u središtu grada, nedaleko trajektne luke i željezničkog kolodvora.

Autobusni kolodvor Split kontakt i adresa

Adresa:

Obala kneza Domagoja 12, 21000 Split

Kontakt:

Tel: 060 327 777 (cijena poziva iznosi 1,74 kn/min za pozive iz fiksne i 2,96 kn/min za pozive iz mobilne mreže); +385 (0)21 329-199
E-mail: info@ak-split.hr

Sadržaji i usluge:

NAJPOPULARNIJE RELACIJE

Odaberite neku od najpopularnijih destinacija na autobusnom kolodvoru u Splitu, kupite svoje autobusne karte online i dodatno uštedite!