Cjelogodišnje autobusne veze sa polascima iz Zagreba, Rijeke i Dalmacije, te sezonske iz Pule u pravcu njemačkih gradova München, Stuttgart, Frankfurt, Dortmund. Ugodno osoblje, moderno opremljeni, udobni i klimtizirani autobusi sa većim prostorom između sjedala, besplatnom wi-fi uslugom i utičnicama za punjenje elektroničkih uređaja* garancija su opuštenog putovanja, a sve to uz vrlo povoljne cijene. Cijene autobusnih karata se kreću već od 146,00kn iz Zagreba, 240,00kn iz Dalmacije i 233,00 kn iz Istre. *ovisno o raspoloživosti

Autobusne veze prema njemačkim gradovima Munchen, Ulm, Stuttgart, Pforzeim, Karlsruhe, Mannheim, Frankfurtu, Kölnu, Dusseldorfu i Dortmundu održavaju se svakodnevno iz Rijeke, Crikvenice, Novog Vinodolskog, Senja, Zadra, Šibenika, Trogira i Splita. Iz Zagreba se svakodnevno održavaju autobusne veze prema Munchenu i Stuttgartu. Iz Pule, Rovinja i Poreča se dva puta tjedno tijekom ljetne sezone održavaju polasci prema Münchenu, Ulmu, Stuttgartu, Pforzeimu, Karlsruhe, Mannheimu, i Frankfurtu.

Kupuj putem webshopa i ugrabi najjeftinije First minute karte. Na first minute cijene odobrava se još i dodatni online popust od 5%!

Kako prepoznati First minute cijene?

  1. U pretraživač upiši relaciju ili odaberi jednu od niže navedenih
  2. Provjeri raspoloživost First minute karata (u voznom redu će se prikazati stupac s First minute cijenom)
  3. Odaberi zelenom bojom označenu First minute cijenu
  4. Kupi najjeftiniju kartu odmah

Pročitaj više o uvjetima First minute ponude

Zašto putovati s nama?

prijevoz moderno opremljenim, klimatiziranim autobusom

veći prostor između sjedala

besplatna wi-fi usluga

utičnice za punjenje elektroničkih uređaja (ovisno o raspoloživosti)

mogućnost korištenja toaleta

Kupi kartu online i uštedi dodatnih 5%

Uštedi vrijeme i novac: Izbjegni gužve na šalterima i već sada osiguraj svoje mjesto u autobusu. Kupnjom karte online štediš i novac jer ostvaruješ dodatnih 5% popusta pri svakoj online kupnji!