Napokon je stiglo dugo očekivano ljeto, vrijeme je za godišnji, cjelodnevno izležavanje na plaži, šetnju uz sladoled na rivi prekrasnih jadranskih gradova i nezaboravne izlaske do ranih jutarnjih sati! Zaboravi na brige i probleme, spakiraj dobru volju i sunčane naočale i na najljepše jadranske plaže putuj po najpovoljnijim cijenama!

U nastavku odaberi svoju idealnu destinaciju u Istri, Dalmaciji ili na Kvarneru, kupi autobusnu kartu online i uštedi vrijeme i novac!

Dalmacija

Beskrajne plaže, najviše sunčanih sati u godini, povijesni gradovi, odlična hrana i još bolje vino, aduti su koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Provedi nezaboravno ljeto u turističkom biseru Jadranskog mora - Dalmaciji. Svakodnevne autobusne veze povezuju Zagreb i kontinentalnu Hrvatsku sa obalnim dalmatinskim gradovima, ali i onima na otocima Korčuli i Braču. First minute karte na ovim relacijama već od 36,00 kn čekaju najbrže online kupce!

  • Ideš na Ultru u Split? Putuj na festival s Autotransom i ostvari dodatne popuste na cijenu autobusne karte za Split! Više informacija pronađi na ponudi Ultra Europe Festival 2017.
  • Putuješ s biciklom na Brač?  Sigurno će te obradovati informacija da je Autotrans bike friendly prijevoznik, a prijevoz bicikli besplatan na svim autobusnim linijama na otoku Braču. Više informacija pronađi na ponudi Biciklom po Braču.

Provjeri polaske za Zadar, Split, Šibenik, Makarsku, Dubrovnik, Korčulu, Supetar ili Bol!

Popularne relacije

IstraPhoto credit: www.photonet.hr

Zaljubljenik si u romantične šetnje prekrasnim istarskim gradovima, glazbene festivale, aktivan odmor, pršut, maslinovo ulje i tartufe?  Odmor iz snova, ali i odlična zabava čekaju te na najvećem jadranskom poluotoku te ujedno i najvećoj zelenoj oazi sjevernog Jadrana. Istra je brojnim svakodnevnim polascima povezana sa svim većim gradovima u Hrvatskoj, posebice sa Zagrebom, Slavonijom i Kvarnerom, a zahvaljujući First minute online ponudi cijene karata kreću se već od 38,00 kn u jednom smjeru

Provjeri polaske za Pulu, Rovinj, Poreč, Umag, Novigrad, Vrsar, Labin, Pazin ili Motovun!

Popularne relacije

Kvarner i otoci

Miris primorskog bilja, skrivene plaže, zabava na Zrću, otočke fešte, paški sir i creska janjetina tvoj su ljetni đir? Zahvaljujući dobroj povezanosti Kvarnera sa kontinentalnom Hrvatskom tvoje idealne ljetne destinacije nadohvat su ruke, samo 2 sata udaljene od Zagreba. Za Kvarner i otoke svakodnevno prometuju direktne autobusne linije iz Zagreba i brojne veze iz Rijeke. Ugrabiš li na vrijeme First minute online karte na more možeš putovati već od 33,00 kn!

  • Planiraš jednodnevno kupanje u Crikvenici, Novom Vinodolskom ili na otoku Krku? Provjeri našu ponudu Jednodnevnih kupanja s cijenom povratne karte već od 100,00 kn!
  • Ljetni odmor zamišljaš uz koktel na plaži, cjelonoćnu zabavu i vrhunske glazbene festivale? Tvoja idealna destinacija je Novalja u koju možeš stići iz Zadra, Splita, iz Zagreba po cijeni već od 88,00 kn te iz Rijeke po cijeni već od 48,00 kn! Više informacija i prijedloga ovogodišnjih festivala diljem Hrvatske pronađi na ponudi Ljetni festivali.

Provjeri polaske za OpatijuCrikvenicu, Krk, Bašku, Cres, Mali Lošinj, RabNovalju ili Novi Vinodolski!

Popularne relacije