Pazin je grad smješten u srcu Istre, ujedno i sjedište Istarske županije. Pazin je poznat kao dio zelene Istre, bogatog krajolika, sa brojnim tradicionalnim manifestacijama i kulturnim znamenitostima, te šarolikom ponudom aktivnog odmora. Najpoznatiji simboli Pazina su Pazinska jama i kaštel. Istarskim ipsilonom i lokalnim cestama Pazin je odlično povezan sa svim turističkim mjestima u Istri.

Autobusna stanica Pazin svakodnevnim je autobusnim linijama povezana sa Zagrebom, Karlovcem, Rijekom, Pulom, Porečom, Rovinjem i Umagom, te ostalim istarskim gradovima i mjestima. Iz većih gradova omogućene su veze prema ostalim hrvatskim i inozemnim destinacijama.

Autobusni kolodvor Pazin Vam nudi sljedeće usluge: kupovina karata i parking.

Našom a-iskaznicom ostvarujete 5% popusta na kupovinu autobusnih karata. Ukoliko karte kupite online ostvarujete dodatnih 5% popusta.

Odaberite neku od najpopularnijih destinacija na autobusnom kolodvoru u Pazinu, kupite svoje autobusne karte online i dodatno uštedite!

Autobusna stanica Pazin udaljena je 500 metara od centra grada, te 400 metara od željezničke stanice u Pazinu.

Autobusni kolodovor Pazin kontakt i adresa

Adresa:

Miroslava Bulešića 2 52000 Pazin

Kontakt:

Tel: 060 88 86 14 (cijena po pozivu iznosi 3,75 kn/min za pozive iz fiksne i 5,05 kn/min za pozive iz mobilne mreže)
E-mail: info@autotrans.hr

Sadržaji i usluge:

NAJPOPULARNIJE RELACIJE

Odaberite neku od najpopularnijih destinacija na autobusnom kolodvoru u Pazinu, kupite svoje autobusne karte online i dodatno uštedite!