Pula je kulturno i gospodarsko središte Istre, a ujedno i popularna hrvatska turistička destinacija, nadaleko poznata po antičkom amfiteatru. Gledati film ili slušati koncert u ovakvom ambijentu, nešto je zaista posebno.

Autobusni kolodvor Pula je Redovitim autobusnim linijama povezan s velikim brojem domaćih i inozemnih gradova. Dnevni su polasci u pravcu Zagreba, Rijeke, Karlovca, Zadra, Šibenika, Splita, Dubrovnika te Slavonskog Broda, Đakova i Osijeka. 
Od međunarodnih polazaka redovito se održavaju polasci za Sarajevo, Beograd i Tuzlu, a tijekom sezone polasci za Novi Sad, Suboticu, Budimpeštu te polasci u pravcu Njemačke i Švicarske

Autobusni kolodvor Pula Vam nudi sljedeće usluge: kupovina karata, garderobu, hranu, piće, trgovinu, bankomat, taxi i parking.

Našom a-iskaznicom ostvarujete 5% popusta na kupovinu autobusnih karata. Ukoliko karte kupite online ostvarujete dodatnih 5% popusta.

Autobusni kolodvor u Puli smješten je otprilike jedan kilometar od centra grada i oko 800 metara od najveće i najpoznatije znamenitosti - pulske Arene.

Autobusni kolodvor Pula kontakt i adresa

Adresa:

Trg 1. istarske brigade 1, 52100 Pula

Kontakt:

Tel: 060 30 08 00 (cijena poziva iznosi 1,74 kn/min za pozive iz fiksne i 2,96 kn/min za pozive iz mobilne mreže); +385 (0)52 544 537
Email: [email protected]

Sadržaji i usluge:

NAJPOPULARNIJE RELACIJE

Odaberite neku od najpopularnijih destinacija na autobusnom kolodvoru u Puli, kupite svoje autobusne karte online i dodatno uštedite!