Rovinj, jedan od najznačajnijih turističkih središta Istre i Jadrana. Puno je razloga za posjet ovoj destinaciji - toliko, da ne bilo fer izdvojiti samo neke.

Autobusni kolodvor Rovinj je autobusnim linijama dobro povezan s okolnim istarskim i većim hrvatskim gradovima kao što su Zagreb, Rijeka, Osijek, Zadar, Šibenik, Karlovac, Split i Dubrovnik, a tijekom sezone i pojedinim europskim zemljama poput Njemačke, Švicarske, Slovenije, Mađarske te Srbije.

Autobusni kolodvor Rovinj Vam nudi sljedeće usluge: kupovina karata, garderobu, piće, trgovina, bankomat, mjenjačnica, taxi, rent a car, kiosk

Našom a-iskaznicom ostvarujete 5% popusta na kupovinu autobusnih karata. Ukoliko karte kupite online ostvarujete dodatnih 5% popusta.

Autobusni kolodvor u Rovinju nalazi se u južnom dijelu grada, na nešto manje od 100 metara od rive. Također, pješice se može doći od autobusnog kolodvora do starog grada na poluotoku (udaljeni su manje od jednog kilometra).

 

Autobusni kolodvor Rovinj kontakt i adresa

Adresa:

Trg na lokvi 6, 52210 Rovinj

Kontakt:

Tel: 060 88 86 11 (cijena po pozivu iznosi 3,75 kn/min za pozive iz fiksne i 5,05 kn/min za pozive iz mobilne mreže)
E-mail: info@autotrans.hr

Sadržaji i usluge:

NAJPOPULARNIJE RELACIJE

Odaberite neku od najpopularnijih destinacija na autobusnom kolodvoru u Rovinj, kupite svoje autobusne karte online i dodatno uštedite!