Grad Krk, jedan je od najljepših turističkih destinacija na otoku Krku. Iako „Krk“ nije baš jednostavno izgovoriti, vrlo je jednostavno doputovati u Krk.

   

Autobusni kolodvor Krk je izvrsno povezan čestim autobusnim linijama s kopnom, odnosno s Rijekom, kao i sa ostalim gradovima na otoku Krku, na primjer - Omišalj, Njivice, Malinska i Baška, te svakodnevnim polaskom za Zagreb. Morate li putovati u ostatak Hrvatske, to također neće biti problem, s obzirom da je Krk izvrsno povezan s Rijekom, a iz Rijeke autobusi svakodnevno voze za mnoge hrvatske gradove i inozemstvo. Tijekom sezone održavaju se direktne veze za Varaždin i Osijek.

Autobusni kolodvor Krk Vam nudi sljedeće usluge: kupovina karata, hranu, piće, mjenjačnicu, kiosk, taxi i parking.

Našom a-iskaznicom ostvarujete 5% popusta na kupovinu autobusnih karata. Ukoliko karte kupite online ostvarujete dodatnih 5% popusta.

Autobusna stanica Krk nalazi se u središtu grada, kraj rive. Udaljen je oko 500 metara od stare gradske jezgre, a samim time i od većine smještajnih kapaciteta u gradu.

Autobusni kolodvor Krk kontakt i adresa

Adresa:

Šetalište Svetog Bernardina 3, 51500 Krk

Kontakt:

Tel: 060 30 01 01 (cijena poziva iznosi 1,74 kn/min za pozive iz fiksne i 2,96 kn/min za pozive iz mobilne mreže)
E-mail: [email protected]

Sadržaji i usluge:

NAJPOPULARNIJE RELACIJE

Odaberite neku od najpopularnijih destinacija na autobusnom kolodvoru u Krku, kupite svoje autobusne karte online i dodatno uštedite!