Zahvaljujući bujnoj vegetaciji i mikroklimi, Malinska na otoku Krku poznata je po lječilišnom turizmu. Zbog prirodnih ljepota i raznovrsnih sadržaja za aktivni odmor, jedno je od najposjećenijih turističkih odredišta na sjevernom Jadranu.

Autobusni kolodvor Malinska je jako dobro povezan s ostalim gradovima na otoku Krku, na primjer - Omišalj, Njivice, Krk i Baška, te svakodnevnim polascima za Zagreb. Morate li putovati u ostatak Hrvatske, to također neće biti problem, s obzirom da je Malinska izvrsno povezan s Rijekom, a iz Rijeke autobusi svakodnevno voze za mnoge hrvatske gradove i inozemstvo. Tijekom sezone održavaju se autobusne linije za Osijek, Nova Gradiška, Slavonski Brod i Đakovo.

Autobusni kolodvor Malinska Vam nudi sljedeće usluge: kupovina karata, piće, trgovinu, mjenjačnicu, kiosk, taxi i parking.

Našom a-iskaznicom ostvarujete 5% popusta na kupovinu autobusnih karata. Ukoliko karte kupite online ostvarujete dodatnih 5% popusta.

Autobusna stanica Malinska nalazi se u središtu mjesta, 5 minuta od rive.

Autobusni kolodvor Malinska kontakt i adresa

Adresa:

Dubašljanska 76, 51511 Malinska

Kontakt:

Tel: +385 (0)51 85 80 57
E.mail: -

Sadržaji i usluge:

NAJPOPULARNIJE RELACIJE

Odaberite neku od najpopularnijih destinacija na autobusnom kolodvoru u Malinskoj, kupite svoje autobusne karte online i dodatno uštedite!