Opatiju je oduvijek posjećivalo mnogo poznatih imena. Između ostalih, slavni gosti bili su: Gustav Mahler, James Joyce, Anton Pavlovič Čehov, a za popularnu plesačicu Isadoru Duncan, koja je u Opatiji često boravila sa svojim suprugom, ruskim pjesnikom Sergejem Jesenjinom, kažu da je inspiraciju za svoje plesne pokrete pronašla promatrajući opatijske palme.

 

Grad u kojoj se rodio hrvatski turizam i danas je omiljena destinacija stranih turista koji ovdje vole dolaziti tijekom cijele godine. Sigurni smo da će Opatija bajna, kraljica Jadrana,s lakoćom inspirirati i vas. Kad god je odlučili posjetiti. 

S autobusne stanice u Opatiji autobusi svakodnevno voze prema Puli, Rovinju, Lošinju, Cresu, Trstu, Zadru, Šibeniku, Splitu, Makarskoj, Dubrovniku te naravno obližnjoj Rijeci, odakle je moguće putovati i za udaljenije hrvatske gradove, te one u inozemstvu.

Našom a-iskaznicom ostvarujete 5% popusta na kupovinu autobusnih karata. Ukoliko karte kupite online ostvarujete dodatnih 5% popusta.

 

Autobusna stanica u Opatiji nalazi se u samom središtu grada, a udaljena je samo 100 metara od glavne šetnice uz more.

 

Autobusni kolodvor Opatija kontakt i adresa

Adresa:

Velog Jože 1, 51410 Opatija

Kontakt:

Tel: 060 30 60 10 (cijena poziva iznosi 1,74 kn/min za pozive iz fiksne i 2,96 kn/min za pozive iz mobilne mreže)
E-mail: [email protected]

Sadržaji i usluge:

NAJPOPULARNIJE RELACIJE

Odaberite neku od najpopularnijih destinacija na autobusnom kolodvoru u Opatiji, kupite svoje autobusne karte online i dodatno uštedite!