Svakodnevni polasci iz Zagreba, Karlovca, Rijeke, Opatije, Pule i Labina za nacionalni park Plitvička jezera i Rastoke.

Plitvice - Autor:Ante Bionda

Posjeti jednu od najljepših prirodnih znamenitosti u Europi, najstariji hrvatski nacionalni park Plitvička jezeraSvake godine tisuće posjetitelja uživa u šetnji uz 16 prekrasnih jezera i brojnih slapova u predivnom okruženju bogate flore i faune. Ovdje se nalazi i Veliki slap, sa svojih 78 metara, najveći slap u Hrvatskoj te čak 58 vrsta orhideja, među kojima je i gospina papučica - najljepša orhideja Europe. Osim brojnih zakonom zaštićenih i endemskih biljnih i životinjskih vrsta, u parku možete pronaći i zgrade tradicijskog obrta te čak 114 speleoloških objekata - jama i špilja. Područje nacionalnog parka bogato je i ugostiteljskim i smještajnim objektima, no ni mogućnosti rekreativnih aktivnosti ne manjka. U parku možete planinariti, veslati, voziti bicikl, voziti se električnim brodom ili panoramskim vlakom, a tijekom zimskih mjeseci turističku ponudu obogaćuju i skijalište i sanjkalište Mukinje.

Korisne informacije

  • AUTOBUSOM DO PLITVICA

Područje Plitvičkih jezera povezano je autobusnim linijama iz Zagreba,Karlovca, Delnica, Rijeke, Opatije, Pule i Labina. Postoje dva ulaza u Nacionalni park i kod oba se može besplatno ostaviti prtljaga.

  • AUTOBUSOM IZ PLITVICA

Ako putujete iz Plitvica, možete uzeti bilo koji od autobusa koji se nalaze na autobusnim stanicama u blizini parka. Moguće je putovati autobusnim linijama prema Zagrebu, Karlovcu, Delnicama, Rijeci, Opatiji, Puli i Labinu.

RASTOKE - "PLITVICE U MALOM"

Kada si već u blizini svakako vrijedi posjetiti i vodeničarsko naselje Rastoke, znano i kao "Plitvice u malom". Rastoke su mjesto 30-ak kilometara udaljeno od nacionalnog parka Plitvice, na mjestu gdje se rijeka Slunjčica ulijeva u rijeku Koranu, poznato po prekrasnoj prirodi i povijesnoj tradiciji.


U nastavku provjeri svakodnevne polaske iz pravca ZagrebaKarlovca, Rijeke, Pule, Opatije, LabinaDelnica u pravcu Nacionalnog parka Plitvičkih jezera i Rastoka.

Kupuj putem webshopa i ugrabi najjeftinije First minute karte. Na first minute cijene odobrava se još i dodatni online popust od 5%!

Kako prepoznati First minute cijene?

  1. U pretraživač upiši relaciju ili odaberi jednu od niže navedenih
  2. Provjeri raspoloživost First minute karata (u voznom redu će se prikazati stupac s First minute cijenom)
  3. Odaberi zelenom bojom označenu First minute cijenu
  4. Kupi najjeftiniju kartu odmah

Pročitaj više o uvjetima First minute ponude

Zašto putovati s nama?

besplatna wi-fi usluga

prijevoz moderno opremljenim, klimatiziranim autobusom

Kupi kartu online i uštedi dodatnih 5%

Uštedite vrijeme i novac: Izbjegnite gužve na šalterima i već sada osigurajte svoje mjesto u autobusu. Kupnjom karte online štedite i novac jer ostvarujete dodatnih 5% popusta pri svakoj online kupnji!