Bilo da se radi o redovitim putovanjima kući, na faks ili u školu ili dalekim putovanjima u neke neotkrivene destinacije iskoristi povlastice koje ti se pružaju i putuj po čak 50% jeftinijim cijenama.

Najbolje životno doba, ono studentsko i učeničko, idealno je vrijeme za lude zabave, nezaboravne izlaske i putovanja koja ćeš pamtiti do kraja života. Kako su studentski i učenički budžeti najčešće vrlo ograničeni i svaka kuna je bitna, Autotrans je pripremio odlične popuste na putne karte za osobe mlađe od 26 godina uz a-iskaznicu za dodatne popuste.

Ako si mlađi od 26 godina, imaš a-iskaznicu i kupuješ kartu online možeš ostvariti i do 35% popusta na jednosmjernu kartu te do 50% popusta na povratnu kartu na svim relacijama preko 40 km.

Treba li ti dodatni poticaj da se kreneš pakirati? Putovao bi, a ne znaš gdje ili nisi siguran kako stići do željenog odredišta? Da ti olakšamo izdvojili smo nekoliko najpovoljnijih cijena na popularnim relacijama iz Zagreba, Splita, Zadra, Šibenika, Dubrovnika, Pule, Poreča, Rovinja, PazinaRijeke, Osijeka i Slavonskog Broda.

U nastavku provjeri snižene cijene karata uz a-iskaznicu i online popust i odaberi svoje putovanje već danas. Sretan put!

Zašto putovati s nama?

besplatna wi-fi usluga

prijevoz udobnim, moderno opremljenim, klimatiziranim autobusom

utičnice za punjenje elektroničkih uređaja (ovisno o raspoloživosti)

veći prostor između sjedala

Popularne relacije

Uštedi vrijeme i novac: Izbjegni gužve na šalterima i već sada osiguraj svoje mjesto u autobusu. Kupnjom karte online štediš i novac jer ostvaruješ dodatnih 5% popusta pri svakoj online kupnji!