Uštedi vrijeme i novac, putuj brzom direktnom linijom od Rijeke do Zadra već od 58,00 kn

www.photonet.hr
www.photonet.hr

ZADAR – STARIJI OD RIMA, ATRAKTIVNIJI OD LONDONA I PARIZA

Znaš li da je Zadar grad stariji od Rima i atraktivniji od razvikanih europskih turističkih metropola kao što su London, Pariz, Milano, Prag ili Atena? O njemu je pisao bizantski car Konstantin Porfirogenet, a u prilog atraktivnosti najbolje ide nagrada za najbolju europsku destinaciju 2016. prema ocjeni renomiranog belgijskog portala “European Best Destinations

Grad Zadar uistinu je prepun atrakcija, i onih povijesnih, koje svjedoče o tisućljetnoj prošlosti grada, poput rimskog foruma, katedrale Sv. Stošije ili crkve Sv. Donata, ujedno i zaštitnog znaka grada Zadra; ali i onih suvremenih ponajviše na zadarskoj rivi, kao što su morske orgulje i svjetlosna instalacija pod nazivom "Pozdrav Suncu". Alfred Hitchcock je upravo za zalazak sunca u Zadru rekao: “To mora da je najljepši zalazak sunca na svijetu!", s čime će se velik broj posjetitelja zasigurno složiti.

AUTOCESTOM DO ZADRA PO FIRST MINUTE CIJENAMA

Toliko je razloga zašto posjetiti Zadar, neka ti nedostatak vremena i novca ne budu izgovor. S brzom direktnom linijom autocestom iz Rijeke u Zadru si za samo 3 sata i 45 minuta, a fenomenalna first minute cijena autobusne karte već od 58 kn, Zadar čine još bližom i pristupačnijom destinacijom.

U nastavku provjeri svakodnevne polaske iz Rijeke u pravcu Zadra. Kupuj putem webshopa i ugrabi najjeftinije First minute karte. Na first minute cijene odobrava se još i dodatni online popust od 5%!

Kako prepoznati First minute cijene?

  1. U pretraživač upiši relaciju ili odaberi jednu od niže navedenih
  2. Provjeri raspoloživost First minute karata (u voznom redu će se prikazati stupac s First minute cijenom)
  3. Odaberi zelenom bojom označenu First minute cijenu
  4. Kupi najjeftiniju kartu odmah

Pročitaj više o uvjetima First minute ponude

Zašto putovati s nama?

besplatna wi-fi usluga

prijevoz udobnim, moderno opremljenim, klimatiziranim autobusom

utičnice za punjenje elektroničkih uređaja (ovisno o raspoloživosti)

veći prostor između sjedala

Kupi kartu online i uštedi dodatnih 5%

Uštedi vrijeme i novac: Izbjegni gužve na šalterima i već sada osiguraj svoje mjesto u autobusu. Kupnjom karte online štediš i novac jer ostvaruješ dodatnih 5% popusta pri svakoj online kupnji!