Od 25. do 28. svibnja 2017. u Umagu će se prvi puta održati Sea Star festival u sklopu kojeg će nastupiti The Prodigy, Fatboy Slim, Paul Kalkbrenner, Pendulum DJ set i mnogi drugi svjetski i regionalno poznati bendovi

Ove godine Umag će po prvi puta ugostiti Sea Star Festival - najnovije morsko izdanje organizatora cjenjenih europskih glazbenih festivala Exit i Sea Dance. U sklopu festivala u četiri dana nastupiti će čak 70 izvođača na šest pozornica, a očekuje se preko 60.000 posjetitelja iz Hrvatske i regije. Prvu večer festivala, Tesla main stage i Nautilus arenu zagrijati će The Prodigy!, Modestep live, Bad copy i Dubioza Kolektiv, dok te na drugoj večeri očekuje jedna od najpopularnijih elektronskih pozornica na svijetu - EXIT Dance Arena i Paul Kalkbrenner, Fatboy Slim, Pendulum DJ set i mnogi drugi izvođači. Četverodnevna zabava započinje warm-up tulumom 25. svibnja, a završiti će nedeljnim after-partyjem uz pregršt glazbe i plesa, bogati FoodLand i odlične chill i activity zone.

10% POPUSTA NA AUTOBUSNE KARTE ZA POSJETITELJE SEA STAR FESTIVALA

Putuj na festival sigurno, opušteno i po najpovoljnijim cijenama! Autotrans, službeni prijevoznik Sea Star festivala, omogućava svim posjetiteljima popust na autobusne karte s odredištem u Umagu za vrijeme trajanja festivala. U pretraživaču pronađi željenu relaciju ili odaberi jednu od ponuđenih u nastavku, kupi SeaStar autobusnu kartu i ostvari dodatnih 10% popusta! Ne zaboravi - kupnjom karte online ostvaruješ i 5% online popusta! Sea Star autobusnu kartu možeš kupiti već danas za sve polaske prema Umagu u razdoblju od 18. do 27. svibnja 2017., a vrijedi isključivo uz ulaznicu za Sea Star festival 2017. Rok važenja Sea Star povratne autobusne karte je 10 dana.

POPULARNE RELACIJE

 

Više detalja o programu festivala pronađi na web stranici festivala.