Od 14. do 16. srpnja 2017. stadion Poljud u Splitu ponovo će biti središte zabave svih ljubitelja elektroničke glazbe i Ultra festivala, a bogat program u sklopu sedmodnevnog Croatia Music Weeka održati će se i na Braču, Hvaru i Visu

Ultra Europe festival i ovo će ljeto u grad pod Marjanom dovesti brojne posjetitelje iz cijelog svijeta. Nakon prošlogodišnjeg, više nego uspješnog, izdanja koji je zabilježio preko 150.000 posjetitelja festivala iz 143 zemlje te 6 milijuna fanova koji su festival pratili online; Split se priprema za peto, jubilarno izdanje jednog od najvećih svjetskih glazbenih festivala. Ne propusti najbolje svjetske DJ zvijezde i vrhunsku zabavu u Splitu!

10% POPUSTA NA AUTOBUSNE KARTE ZA POSJETITELJE ULTRA EUROPE FESTIVALA

Kako najpovoljnije do Splita? Autobusom, naravno! Autotrans daruje ti popust na autobusne karte prema Splitu za vrijeme trajanja festivala. U pretraživaču pronađi željenu relaciju ili odaberi jednu od ponuđenih u nastavku, kupi Ultra autobusnu kartu i ostvari dodatnih 10% popusta! Ne zaboravi - kupnjom karte online ostvaruješ i dodatnih 5% online popusta! Ultra autobusnu kartu možeš kupiti već danas za sve polaske prema Splitu u razdoblju od 6. do 26. srpnja 2017., a vrijedi isključivo uz ulaznicu za Ultra Europe festival 2017. Rok važenja Ultra povratne autobusne karte je 21 dan.

POPULARNE RELACIJE

 

Više detalja o programu festivala pronađi na web stranici festivala.