Od 14. do 16. srpnja 2017. stadion Poljud u Splitu ponovo će biti središte zabave svih ljubitelja elektroničke glazbe i Ultra festivala, a bogat program u sklopu sedmodnevnog Croatia Music Weeka održati će se i na Braču, Hvaru i Visu

Ultra Europe festival i ovo će ljeto u grad pod Marjanom dovesti brojne posjetitelje iz cijelog svijeta. Nakon prošlogodišnjeg, više nego uspješnog, izdanja koji je zabilježio preko 150.000 posjetitelja festivala iz 143 zemlje te 6 milijuna fanova koji su festival pratili online; Split se priprema za peto, jubilarno izdanje jednog od najvećih svjetskih glazbenih festivala. Ne propusti najbolje svjetske DJ zvijezde i vrhunsku zabavu u Splitu!

10% POPUSTA NA AUTOBUSNE KARTE ZA POSJETITELJE ULTRA EUROPE FESTIVALA

Kako najpovoljnije do Splita? Autobusom, naravno! Autotrans, službeni prijevoznik Ultra Europe festivala, daruje ti popust na autobusne karte prema Splitu za vrijeme trajanja festivala. U pretraživaču pronađi željenu relaciju ili odaberi jednu od ponuđenih u nastavku, kupi Ultra autobusnu kartu i ostvari dodatnih 10% popusta! Ne zaboravi - kupnjom karte online ostvaruješ i dodatnih 5% online popusta! Ultra autobusnu kartu možeš kupiti već danas za sve polaske prema Splitu u razdoblju od 6. do 26. srpnja 2017., a vrijedi isključivo uz ulaznicu za Ultra Europe festival 2017. Rok važenja Ultra povratne autobusne karte je 21 dan.

POPULARNE RELACIJE

 

Više detalja o programu festivala pronađi na web stranici festivala.