Grad Gospić nalazi se u središnjem dijelu Like, na zapadnom rubu Ličkog polja te je gospodarsko i kulturno središte Ličko-senjske županije. U Gospiću se nalazi memorijalni centar znanstvenika Nikole Tesle, rodna kuća književnika i političara dr. Ante Starčevića i Muzej Like, a u blizini se nalazi i park prirode Velebit.

Autobusni kolodvor Gospić je autobusnim linijama dobro povezan sa Zagrebom, Karlovcem i Rijekom otkud prometuju međunarodne linije prema Švicarskoj, Njemačkoj, Italiji, Sloveniji i Srbiji. Nekoliko puta dnevno održavaju se polasci prema Otočcu, a tijekom ljetne sezone su omogućene veze prema gradovima na obali.

Autobusni kolodvor Gospić Vam nudi sljedeće usluge: kupovina karata.

Našom a-iskaznicom ostvarujete 5% popusta na kupovinu autobusnih karata. Ukoliko karte kupite online ostvarujete dodatnih 5% popusta.

Odaberite neku od najpopularnijih destinacija na autobusnom kolodvoru u Gospiću, kupite svoje autobusne karte online i dodatno uštedite!

Autobusni kolodvor Gospić udaljen je 750 metara od centra grada te 3 kilometra od željezničkog kolodvora.

Autobusni kolodvor Gospić kontakt i adresa

Adresa:

Trg Zrinskih i Frankopana bb, 53000 Gospić

Kontakt:

Tel: 060 88 86 24 (cijena po pozivu iznosi 3,75 kn/min za pozive iz fiksne i 5,05 kn/min za pozive iz mobilne mreže)
E-mail: info@autotrans.hr

Sadržaji i usluge:

NAJPOPULARNIJE RELACIJE

Odaberite neku od najpopularnijih destinacija na autobusnom kolodvoru u Gospić, kupite svoje autobusne karte online i dodatno uštedite!