Možemo vas odvesti... gdje želite.

Autotrans vozi na stotine relacija diljem Hrvatske, regije i Europe.
Gusta mreža naših autobusnih linija povezuje mnoge hrvatske gradove, a  veća središta Hrvatske izvrsno su povezana sa sve više europskih gradova. Kao član međunarodne asocijacije prijevoznika Eurolines, možemo ponuditi široke mogućnosti putovanja u mreži međunarodnih linija diljem Europe.

Pogledajte gdje putujemo! Koristite pretraživač na vrhu stranice.

Putovanje busom zaista može biti brzo, a pritom sigurno i ugodno.

Sigurnost naših putnika nam je glavni prioritet. Redovito ulaganje u suvremeni vozni park (480 autobusa) i kontinuirano unaprjeđenje kvalitete garancija je prije svega za sigurnost, ali i ugodnost putovanja Autotransom.
Nedavna istraživanja pokazuju da je autobus visoko na ljestvici sigurnih prijevoznih sredstava, odnosno da je čak 7 puta sigurnije putovati autobusom nego automobilom!

Iskoristite vožnju za odmor: surfajte netom - imamo utičnice za računalo i besplatan wi-fi (ovisno o raspoloživosti), uživajte u glazbi - ako nemate isti ukus kao i naši vozači, preporučamo da budete sam svoj D.J. – sa slušalicama na ušima i vlastitom glazbom, vjerojatno će vam se svako putovanje činiti kraće. Ili jednostavno uživajte u krajoliku. I u drijemanju - ima nešto posebno kod tih udobnih sjedala i uspavljujućeg učinka ugodne vožnje busom.
Naši moderno opremljeni autobusi su klimatizirani, imaju naslone za glavu, više prostora između sjedala (i oni visoki mogu komotno ispružiti noge) i više prostora za ručnu prtljagu.

Prepustite vožnju nama, a vi odmorni stignete na odredište.

Organizacija putovanja Autotransom je brza i jednostavna.

Na našim web stranicama možete pretražiti opcije putovanja do željenog odredišta, pregledati vozni red, saznati cijene putovanja, a možete i kupiti kartu online. 
Sve potrebne informacije možete saznati na ovoj stranici ili nas kontaktirati radi dodatnih pitanja i odgovore dobiti u kratkom roku.

S cijenom autobusnih karata zadovoljni su i novčanici naših putnika.

Na mnogim relacijama nudimo popuste za osobe mlađe od 26 i starije od 60 godina, djecu...

Na određenim relacijama dostupne su i First minute karte za najbrže kupce, po cijenama i do 50% nižim od redovnih.

Kupnjom karata putem interneta štedite vrijeme i novac: ne samo da kupnjom karata online možete izbjeći gužve i nepotrebno čekanje na šalterima, već ostvarujete dodatnih 5 % popusta pri svakoj online kupnji.

Green travel smo prijevoznik jer volimo i poštujemo prirodu.

Putovanje autobusom je najviše ekološki prihvatljiv oblik javnog prijevoza. Kada putujete busom umjesto autom, značajno doprinosite smanjenju emisije ugljičnog dioksida. Primjerice, putovanjem s autobusom umjesto avionom ili automobilom, možete smanjiti emisiju ugljičnog dioksida za oko 80%.
Svaki autobus emitira oko 20 gCO2 po putniku po kilometru -na temelju popunjenosti autobusa od 38 putnika.

Ovo jasno pokazuje da izborom autobusa za sredstvo putovanje i odabirom prijevoznika koji je ekološki odgovoran, putnici itekako mogu utjecati na okoliš.